FAQ

Om Purete

Jeg har et produktspørsmål, hvor kan jeg få hjelp?

  • Vi svarer på alle spørsmål om våre produkter og ingredienser. Fyll ut skjema i bunn av siden, så kommer svarer vi så fort vi kan!

Hvordan vet jeg hvilke produkter som passer til min hud?

  • Om du er usikker på hvilken hudtype du har og hvilke produkter som passer til deg, anbefaler vi å lese dette innlegget.  Her er det flere kjennetegn som kan gjøre det lettere å finne ut hvilke produkter som passer for deg og din hud. 

Betaling

Jeg har en rabattkode, hvordan bruker jeg denne?

  • I kassen har du mulighet til å legge til rabattkoder. Under "informasjon" er det et felt som det står "rabattkode eller gavekort". Fyll ut rabattkoden og trykk på "bruk". OBS: Det er viktig at koden skrives helt korrekt. 

Hvilke betalingsmuligheter har dere? 

  • Hos Pureté kan du velge mellom flere forskjellige betalingsmuligheter. Velg mellom Vipps, Klarna, Paypal eller GooglePay.

Min bestilling: 

Hvor er min ordre?

  • Når du har gjennomført en bestilling, vil vi automatisk sende en leveransebeskjed på mail. Mailen inneholder leveranseopplysninger som sporingsnummer eller sporingslink.

Jeg ønsker å kansellere min bestilling, hva gjør jeg?

  • Som følge av norsk lov, har du angrerett og kan reutnere en bestilt vare innen 14 dager fra mottak. Varen skal være ubrukt og i samme stand som den ble levert, dette gjelder også orginalemballasjen. Fyll ut retur-skjema i "din konto". Print ut retur-etiketten og returner pakken på nærmeste postsenter for deg. Fortsatt usikker? Les mer om våre kjøpsvilkår og angrerett.

Levering

Hvor lang er leveringstiden?

  • Vi sender pakker normalt innen samme dag, eller senest innen 2 virkedager. Normalt bruker posten 2-5 virkedager. Les mer om frakt her.

Hva koster frakt?

  • Pureté har gratis frakt ved kjøp over 400kr. Ved kjøp under 400kr vil frakten koste fra 49kr. Prisen avhenger av hvilket fraktalternativ du velger. Les mer om frakt her.

Øvrige spørsmål

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss på mail: post@purete.no. Eller fyll ut skjema i bunn av siden. Så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne så detaljert så mulig, slik at vi enkelt kan svare på spørsmålet ditt.