Hudpleie for tørr hud

Kjennetegn ved tørr hud

De fleste med tørr hud opplever at huden føles stram og sprekker opp. Dette skyldes at huden mangler fukt. Tørr hud produserer mindre talg, som fører til mangel på naturlig fett. Hudbarrieren er dessuten mer utsatt, noe som fører til at fuktighet lettere fordamper, og dermed ikke tas opp av huden. Flere merker også at huden blir lettere irritert av vær og vind, og at det ofte blir verre om vinteren. 

Føler du at huden din er stram, rød, flasser eller er irritert? Les videre for å finne dine nye hudpleie rutine. 

5 enkle steg for deg med tørr hud

1. Rens

Det er viktig å rense huden både morgen og kveld. Slik at du får fjernet smuss, sminke og andre uønskede partikler som samler seg opp iløpet av dagen. Rikelig med rens gjør også huden mer mottakelig for andre produkter.

Pureté sin gentle cleansing milk har en silkemyk konsistens. Huden rengjøres på en delikat måte og bevarer de naturlig oljene i huden. Rensen inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som olivenolje-ekstrakt, solsikkeolje og vitamin E. Sammen inneholder alle ingrediensene flere antioksidanter som fukter og fremmer cellefornyelse i huden.

Opplever du at huden blir stram etter at den er renset? Dette er fordi rensen fjerner de naturlige oljene. Vi anbefaler dermed å bytte til en mer skånsom rens. 

2. Micellar vann

Micellar vann passer til alle hudtyper, og er spesielt passende for sensitiv og tørr hud. Micellar vannet fjerner resterende smuss og sminke. Micellar vann burde også brukes om morgenen for å fjerne olje og urenheter som samler seg over natten. 

Pureté sin Micellar cleansing water er et 3-1 produkt.

  1. Fjerner sminke, overflødig olje og smuss
  2. Toner og balanserer hudens naturlig pH-verdi.
  3. Fukter huden

Produktet kan både brukes før og etter ansiktsrens. Her er det smak og behag på hva man liker best. 

3. Toner

En toner er et perfekt produkt for å preppe huden for andre produkter. På lik linje med micellar vann bidrar toner til å nøytralisere huden. Resultatet er en glødende og jevn hudtone.

Pureté sin hydrating toner er lagd for å gi ekstra mye fukt. Toneren inneholder hyaluronsyre som gir fukt i dybden. Toneren er full av antioksidanter som nøytraliserer skaden fra frie radikaler. Les mer om Hyaluronsyre her. 

4. Fuktighetskrem

Hvilken type du velger avhenger av preferanse med tanke på konsistens. Fuktighetskrem eller ansiktskrem burde brukes både om morgen og kveld. Ønskelig burde kremen påføres flere ganger daglig også. 

Pureté sin Moisturising day cream har en rik formula som raskt trekker inn i huden. Fuktighetskremen inneholder både hyaluronsyre og bisabolol. Dette er en fantastisk kombinasjon av to unike ingredienser. Redultatet er en fresh hud som holdes fuktet i flere timer. Les med om ingrediensen bisabolol her.

5. Booster

Boostere inneholder flere aktive ingredienser. Produktene skal påføres på kvelden og virke over natten. Det finnes flere fordeler ved å bruke boostere, produktet gir næring, demper betennelse i tillegg til å motvirke kviser og akne. 

Ginko gel booster inneholder flere antioksidanter som motvirker frie radikaler. Boosteren er full av vitamin E og bidrar dermed med å dempe arr, akne, pigmentering, rødhet og betennelse i huden. 

Caffeine Gel inneholder 1% koffeing og fresher opp ansiktet og gir en naturlig glød til sliten hud. Boost blodsirkulasjonen og bli kvitt mørke ringer og misfarging rundt øynene. Gelen jobber i tillegg aktivt mot å redusere hevelse.

 

Tilbake til bloggen