Tips til ren hud

5 tips for å bli kvitt uren hud

Sliter du med uren hud? Det finnes dessverre ingen mirakelkur eller en oppskrift som fungerer for alle. Men, det er mange enkle steg man bør teste ut og små endringer som kan føre til store endringer for huden! Her har vi samlet våre aller beste tips for å få bli kvitt uren hud. 

1) Solkrem

Solkrem er ikke bare for når du er på stranda om sommeren! Huden trenger beskyttelse hver dag, også på vinteren. Ettersom det skal brukes hver dag, anbefaler vi å se etter en solkrem eller dagkrem med SPF som er "lightweight eller "oil-free". 

Pureté jobber på spreng for å utvikle den perfekte solkrem til våre kunder!

2) Vask ansiktet

Vi vet det er fristende å droppe de dagene du er sliten og trøtt - men ikke dropp å vaske ansiktet før du legger deg! Vask i minst 45 sekunder for å fjerne smuss og olje som har bygget seg opp over dagen. 

Pureté har ansiktsrenser for både normal hud, oljete, kombinert og uren hud. 

Ikke over-vask!

Det er også viktig å ikke over-vaske huden. For noen fungerer det best å kun vaske ansiktet om kvelden, mens andre trenger to ganger daglig. Her må du prøve deg frem, for eksempel ved å kun vaske ansiktet om kvelden i noen uker og se om det utgjør noe forskjell!  

3) Bytt putetrekk

Putetrekk trekker til seg smuss, olje og bakterier fra ansiktet, håret og miljøet. Å bytte putetrekk en gang i uken reduserer risken for at akne og kviser kan forme seg.

Silkeputetrekk

Vi i Pureté har også lagt elsk på silke-putetrekk! Silke holder huden og håret hydrert gjennom natten og forhindrer synligheten av rynker. Det hjelper også til med å opprettholde sunn hud, da silken inneholder aminosyrer som binder seg til keratinet i huden din. 

4) Hold huden fuktet og hydrert

En oljete eller uren hud produserer for mye olje, som tetter porene og fører til urenheter. Det er faktisk fordi den er dehydrert, og en uren hud er derfor avhengig av å bli fuktet godt! 

Velg oljefritt

Sliter du med uren hud er det lurt å se etter produkter som er uten olje. Vår Oil-free hydrating gel er oljefri, samtidig som den inneholder en generøs dose hyaluronic acid som gir masse fuktighet til huden. Passer til oljete, kombinert og uren hud!

5) Bruk produkter med salicylic acid 

Vi elsker salicylic acid! Denne syren infiltrerer poren og blir kvitt smuss, og er derfor essensielt for å bli kvitt uren hud! Vår Purifying toner for oljete hud inneholder salicylic acid, og er flott å bruke mellom rens og fuktighetskrem. 

Tilbake til bloggen